luni, 13 decembrie 2021

2 locuri inedite pe care nu trebuie să le ratezi într-un city break în Valencia

Dacă plănuiți să călătoriți într-un city break în Valencia, acesta articol este pentru tine. Pentru că tot mai mulți clienți de la Fabrica de Vacanțe vor să meargă în locuri din ce în ce mai frumoase și mai interesante, ne-am gândit să vă oferim câteva motive pentru care un city break în Valencia merită toată atenția dumneavoastră. Dacă sunteți curioși de ce să alegi un city break în Valencia, nu trebuie decât să citiți mai departe. Dacă intenționați să faceți un periplu de vizitare a obiectivelor turistice din Valencia, luați în considerare obținerea unui Valencia Tourist Card. Acest card vă oferă utilizarea gratuită a transportului public din oraș, intrare la muzeele publice și reduceri la o selecție de alte obiective și activități din Valencia, Spania. Este disponibil timp de 24, 48 și 72 de ore.


  1. Catedrala din Valencia

Catedrala din Valencia este, fără îndoială, una dintre cele mai încântătoare clădiri ale orașului. Construită între secolele al XIII-lea și al XV-lea, arhitectura este impregnată cu o serie de influențe stilistice, inclusiv gotic, renascentist și baroc. Pentru doar 7 EUR veți avea acces la întreaga catedrală și un ghid audio pentru a explica caracteristicile acesteia pe măsură ce vizitați.

În interiorul capelei, veți găsi una dintre picturile celebre ale lui Goya și un potir presupus folosit de Isus Hristos însuși la ultima cină. De asemenea, te vei putea bucura de opera de artă complicată care se întinde pe cupolă.

Odată ce ai cucerit interiorul catedralei, pregătește-te pentru încă mai multă feerie în timp ce te îndrepți spre Clopotnița, care este cunoscută sub numele de Miguelete. Urcă scările în spirală și ieși pe terasă pentru ceea ce este probabil cea mai bună vedere aeriană a Valencia. Chiar dacă nu sunteți pasionați de înălțimi, merită să vă îndreptați până acolo pentru vederea panoramică a acestui oraș spaniol excepțional de pitoresc.

Este de remarcat faptul că, deși Catedrala este întotdeauna deschisă celor care doresc să meargă să se roage, duminica este închisă vizitatorilor cu ghiduri audio.

  1. Mercado Central

Un alt loc de vizitat obligatoriu în Valencia, Spania, este Mercado Central. La urma urmei, există puține lucruri care încântă turiștii mai mult decât o masă bună, iar Mercado Central din Valencia nu dezamăgește – de fapt ar trebui să fie chiar în în topul itinerariului tău atunci când vizitezi Valencia.

Gama sa extinsă de produse proaspete este un adevărat răsfăț – mai ales pentru cei care doresc să se bucure într-o aventură culinară spaniolă. Dacă aveți norocul să dispuneți de o bucătărie la locul de cazare, atunci acesta este un loc grozav pentru a vă aproviziona cu delicatese locale înainte de a le transforma în ceva delicios chiar acasă.

 

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postari populare