vineri, 12 martie 2021

Avantajele aduse de masinile electrice

 Faptul ca masinile electrice devin din ce in ce mai populare chiar nu este o noutate, iar acestea incep sa prinda la public, chiar si in tara noastra. Treptat, in Romania infrastructura se pune la punct si chiar din 2021 urmeaza sa fie pregatita o retetea de incarcatoare de mare viteza care sa sprijine toti soferii. In lumea producatorilor de masini electrice, gigantul american Tesla este, care, prin intermediul Teslounge devine mai accesibil in tara noastra. Teslounge nu este asociat in niciun fel cu producatorul american, ci ofera solutii de finantare Tesla foarte avantajoase.

Sprijinul oferit de stat

Exista foarte multe motive care ar putea sa te convinga sa cumperi un autoturism electric in acest an. Pretul de achizitie al acestor masini a scazut considerabil in ultimii ani, iar costul de operare este de pana la 5 ori mai redus decat cel al unei masini conventionale. Sa nu uitam nici de faptul ca exista multe statii de incarcare gratuite si exista diferite solutii de incarcare la panouri solare, astfel incat costurile sa fie zero. Statul vine in sprijinul soferilor cu o subventie generoasa, de 45000 de lei la care se poate adauga si programul Rabla Clasic care aduce o reducere suplimentara de 6500 de lei. Si taxele sunt mai mici pentru masinile electrice, motiv pentru care simpla achizitionare a uneia se dovedeste a fi o alegere inspirata.

Autonomie suficienta

Masinile Tesla sunt renumite pentru performanta lor si pentru faptul ca ofera o autonomie care depaseste 800 de kilometri. Apeleaza la Teslounge pentru a afla tot ce conteaza despre fiecare dintre modelele gigantului american si opteaza pentru solutia ideala de finantare in cazul tau.

Fara grija intretinerii

De asemenea, aceste masini sunt mult mai simplu de intretinut, dar si mai ieftin, intrucat exista mai putine piese si mult mai putine consumabile. Alege o masina electrica fiabila care iti face viata mai usoara si care te ajuta sa faci economii considerabile.

Protejeaza lumea

Autoturismele conventionale polueaza foarte mult, in special cele cu motoare Diesel. In schimb, in cazul masinilor electrice emisiile sunt zero, iar energia este regenerabila, ceea ce presupune ca atunci cand alegi un astfel de autoturism ajuti la protejarea mediului inconjurator. In Romania te asteapta multe statii de incarcare, multe dintre care sunt gratuite, iar daca locuiesti la casa ai ocazia de a opta pentru mai multe solutii de incarcare la costuri minime.

Tehnologie in dezvoltare

In 2021 se implementeaza o retea de incarcatoare de mare putere in principalele orase din Romania, incepand cu Bucuresti si Timisoara, astfel incat drumurile la nivel national sa fie mai simple pentru soferii de masini electrice care vor avea parte de toata libertatea necesara.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postari populare