miercuri, 8 februarie 2023

Cele mai mari temeri ale barbatilor vizavi de epilarile definitive cu laser la salon

De cum aud de epilari definitive care mai sunt si cu laser barbatii incep sa aiba un nod in gat si sa isi puna problema daca au nevoie de astfel de proceduri sau daca e cazul sa se impace cu parul corporal pe care il au deja, asa cum e el. Barbatii ar trebui sa fie destul de curajosi si sunt in cele mai multe situatii, doar ca, atunci cand trebuie sa se supuna unor operatiuni prin care nu au mai trecut, tot curajul piere imediat in cazul epilarilor.

La mijloc sunt de cele mai multe ori temerile lor, anxietatea, stresul prea mare provocat de epilarile definitive cu laser. Epilarea definitiva cu laser este insa o procedura simpla, sigura, nedureroasa, cu efecte pe termen lung, parul care dispare din zonele epilate este in proportie de 75%-90%, 6-10 sedinte sunt suficiente pentru o epilare excelenta, la intervale de 6-8 saptamani. Cu toate ca stiu si se documenteaza despre astfel de proceduri delicate, barbatii continua sa aiba temeri dintre cele mai diverse legate de epilarea definitiva. Care ar fi acestea?

Teama de durere este cea mai importanta. Barbatii au o sensibilitate mai mare decat femeile, la o epilare definitiva barbati Ploieşti oricum va exista o presiune pusa pe zona de epilat, durerea va exista, dar va fi suportabila, nu va pune probleme. Ar putea sa apara iritatia, roseata, dar vor fi de moment. In rest totul se desfasoara fara nici cel mai mic disconfort si sedintele dureaza putin. Se pot aplica diverse creme, aparatele laser au si racire, trei lungimi de unda ajustabile, tot procesul e personalizat in functie de fiecare client, setarile se vor adapta nevoilor clientilor de la salon.

Mai intervine si teama de toata aparatura sofisticata si de procedurile prin care vor trece barbatii. Da, laserul din saloane si aparatura de ultima generatie sunt destul de complicate si pot trezi anxietate in randul barbatilor, dar totul este testat, este sigur, procedurile sunt foarte usor de realizat. Nu ai de ce sa te temi de laser, nu e vorba de laserul pe care il vezi in salile de operatii si care taie orice. E doar o lumina cu o anumita lungime de unda, intensitate, care distruge doar radacina firelor de par, nu ataca si pielea.

Se mai adauga teama de personalul din salonul de epilare definitiva barbati Ploieşti. Si e una reala, pentru ca nu stii la ce sa te astepti. La barbati se insista ceva mai mult asupra zonelor de epilat din cauza pilozitatii diferite si din cauza caracteristicilor firelor de par, sunt mai groase, radacinile sunt mai puternice. Dar nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta pentru ca personalul calificat din saloane are experienta si va sti cum sa manevreze cat mai eficient aparatura in asa fel incat sa iti ofere cele mai placute sesiuni de epilare definitiva cu laser.

Nu in ultimul rand, sa amintim de teama barbatilor de efectele epilarilor definitive. Daca nu intelegi prea bine ce e cu aceasta epilare definitiva te poti teme de infectii, iritatii, de dureri dupa sedintele de epilare. Niciuna dintre aceste reactii nu vor reprezenta o problema, iritatiile si poate senzatiile neplacute locale vor tine cateva minute sau ore dupa sedinta, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji inutil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postari populare