luni, 9 septembrie 2019

Casa Funerara Luca acopera si zonele din sectorul 1

Sunteti in situatia in care aveti un prieten cu o ruda decedata si care are nevoie de o firma de pompe funebre in sectorul 1? Puteti apela oricand la Casa Funerara Luca al carei portofoliu a fost consolidat de-a lungul anilor prin calitatea serviciilor sale, devotament, promptitudine si demnitate, valori cu care am indeplinit fiecare sarcina si care nu sunt altceva decat atuurile noastre si valorile pe care ne bazam. Echipa acorda o atentie deosebita fiecarei persoane inca de la inceputul colaborarii. Aici veti putea gasi tot suportul de care aveti nevoie in astfel de momente. In plus veti primi consiliere completa si competenta pentru ca impreuna sa putem gasi solutiile eficiente si conforme cu cerinte foarte exigente.

Deviza echipei este profesionalismul, demnitatea si promptitudinea. Atunci cand o persoana trece la cele vesnice ramane in urma regretul cunoscutilor care considera ca nu au aratat suficienta afectiune atunci cand inca era in viata. Pentru ca intelegem acest lucru putem sa fim alaturi de dumneavoastra si sa ii oferim persoanei dragi un ultim omagiu, iar drumul catre eternitate sa fie decent si incununat de toate recunostinta si stima cuvenite. Respectand dorintele fiecarui client putem sa ne ocupam de toate detaliile de la cele mai mici si pana la tot.

Firma de servicii funerare se va ocupa de intocmirea documentelor necesare inmormantarii, de pregatirea decedatului si a sicriului, va asigura transport funerar si se va ocupa de organizarea cortegiului funerar.

Un alt aspect foarte important pentru o buna desfasurare a ceremoniei este ca noi cunoastem toate traditiile si le vom respecta ca atare. Echipa de profesionisti cunoaste insemnatatea unei inmormantari atat din perspectiva relatiei pe care trebuie sa o aibe cu clientul, cat si in ceea ce priveste ritualurile si regulile unei inmormantari, acestea fiind cele care pun in dilema persoanele care intentioneaza sa se ocupe singure de inmormantari.

De asemenea, firma va pune la dispozitie aranjamente florale specifice astfel incat nici un stres sa nu tulbure momentul de tristete prin care trece familia decedatului. Pe langa acestea, firma ofera produse cum ar fi sicrie de cea mai buna calitate din diferite esente, lumanari, batiste si prosoape, inclusiv transportul decedatului folosind masini special amenajate pentru acest tip de serviciu.

Ne dorim sa fim alaturi de familiile si prietenii persoanelor decedate in aceste momente atat de delicate si sa fim un sprijin in aceste momente de durere si incercare. Din momentul in care se apeleaza la ajutorul firmei si pana la ultimul moment vom fi alaturi de familia defunctului.
Pentru ca stim cat de importanta este comunicarea vom respecta acest lucru de la inceput astfel incat sa fie respectate toate traditiile, iar defunctul sa aiba funeralii demne care sa reflecte respectul si conideratia familiei si a prietenilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postari populare