vineri, 19 octombrie 2018

In ce putem lasa darul la un botez

In viata trebuie sa avem mereu in vedere trei aspecte esentiale: bunul gust, bunul simt si codul bunelor maniere. Fiecare dintre acestea reprezinta materii care nu se predau in scoala clasica, desi ar trebui si acolo, ci in scoala vietii. Si spun acest lucru fiindca viata este cel mai dur si disciplinat profesor pe care cineva poate sa il aiba. Vrei, nu vrei, ea iti preda aceste trei materii care sunt esentiale.

In postarea de astazi o sa vorbesc despre ce inseamna bunul gust si cum trebuie sa ne raportam la acesta. Si ca sa aduc lucrurile si in mai clar, in acest articol o sa va detaliez un caz concret. Si fac acest lucru fiindca viata inseamna lucruri concrete. Asadar, fara sa mai lungesc vorba, va voi vorbi despre cum poti avea bunul gust in a cumpara cutii de botez cu flori cu ocazia crestinarii unei fetite.
Desigur, poate ca va intrebati de ce tocmai cu flori. Raspunsul este extrem de simplu: nimic nu ofera eleganta si rafinament la botezul unei fetite decat prezenta florilor. Daca vreti, putem spune ca fetita care urmeaza sa fie crestinata este o floare intre flori. Prin urmare, florile desenate pe cutia de cadouri practic doar aduc un lucru evident. Acela este faptul ca toti cei prezenti asista la evenimentul unei adevarate flori.

Insa sa nu ne departam de subiect si sa va spun in ce consta a avea bun gust in a alege cutii de botez cu flori perfecte. Strategia sta in a merge pe simplu si de impact. Daca ne incapatanam sa cumparam ceva foarte incarcat nu vom starni decat, cel mai probabil, ironiile celor din jur. Cu siguranta nu o sa fim scutiti nici de vorbele rautacioase ale celor care vor participa la eveniment. De aceea, este important sa ne folosim de buna noastra inspiratie pentru a gasi ceva care chiar merita.
Ca sa evitam toate aceste chestiuni, este foarte important sa ne focusam pe detaliu si sa alegem aceea cutie care chiar reprezinta simplitatea si frumusetea. Spre exemplu, eu as alege ceva care sa imbine culorile alb si rosu. Poate sa fie ceva in genul tradafiri rosii cu fundal alb. Este frumos, simplu si de impact. Si acesta este doar un exemplu, posibilitatile sunt multiple.

Ideea principala a acestui post este de a va face sa ganditi bine atunci cand cand faceti o achizitie de acest gen. Nu cadeti in banal si monotonie, ci exprimati-va creativitatea intr-un mod constructiv. Astfel, la finalul evenimentul o sa aveti parte de aprecieri din partea oaspetilor prezenti la botez.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postari populare